For oss er kjøtt et håndverk. Et arbeide vi legger all vår stolthet i. Vi søker å gi deg de beste råvarene, ha det beste utvalget og gi deg gode råd og veiledning når du trenger det. Kort sagt – gi deg den handleopplevelsen du forventer og gjerne litt til.

 

hanne

Hanne
Ferskvaresjef, Hamar

Calle

Calle
Ferskvaresjef, Gjøvik

Wivian

Wivian
Ferskvaresjef, Gjøvik

Arne Martin

Arne Martin
Ferskvaresjef, Lillehammer

 

En kotelett eller to? Hos oss får du akkurat hvor mye eller hvor lite du trenger, så slipper du å handle mer enn du har behov for. Godt for miljøet og penger spart for deg! Vel møtt!

ccmat - byens kjøttmester logo

For oss er kjøtt et håndverk!

Et arbeide vi legger all vår stolthet i. Vi søker å gi deg de beste råvarene, ha det beste utvalget og gi deg gode råd og veiledning når du trenger det. Kort sagt – gi deg den handleopplevelsen du forventer og gjerne litt til.

 

kjøttstykker

 

En kotelett eller to?

Hos oss får du akkurat hvor mye eller hvor lite du trenger, så slipper du å handle mer enn du har behov for. Godt for miljøet og penger spart for deg!

Vel møtt!


Kun norske råvarer

KARBONADEDEIG
AV 1. KLASSE

Nykvernet i butikk!
Uten tilsetning av salt og vann.
Kun 5 % fett!


karbonadedeig


Kun norske råvarer

KJØTTDEIG
AV 1. KLASSE

Nykvernet i butikk!
Uten tilsetning av salt og vann.
Kun 14 % fett!


kjøttdeig


Kun norske råvarer

SVIN- OG NAKKE-
KOTELETTER
AV 1. KLASSE

Stykkes og skjæres i butikk.


svin- og nakkekoteletter


Kun norske råvarer

Kylling
av 1.klasse

Saftig og mør. Grilles fortløpende i butikk


kylling

 


Kun norske råvarer

Roastbeef
av 1.klasse

Nyskåret i butikk.
Langtidsstekt på lav temperatur.


roastbeef

 


Kun norske råvarer

Storfekjøtt
av 1.klasse

Vellagret i modningsskap.
Renskåret i butikk.


storfekjøtt

 


Kun norske råvarer

Biff av 1.klasse

Mørnet og håndskåret i butikk!


biff

 

Byens-kjøttmester_sort_ORIGINAL-logo.png

 

 

hverdagsokonomi_logo.jpg

Vi_kan_fisk_72.jpg